2012.11.18.
14:34

Írta: b. marcell

Mi a teend

Vajon short pozíció esetén kell aktiválási árat beállítani? Na ná, ha a piaci ár nagyobb, mint ami a megbízásban szerepel. Ugye? Na ná! Ezt már tudtuk eddig is, de mit kell még tudni az aktiválási árról és alkalmazásáról? Milyen okosságok lelhetőek fel a neten a témában?

Én olvasok sok elemzői, meg hobbi blogot/weboldalt a témában, de nehéz összebogarászni mindent, amire az embernek szüksége lehet. Az a lényeg, hogy az aktiválási árat okosan határozzuk meg a piaci árhoz viszonyítva. Már amennyire biztonságosan igyekszünk kereskedni. 

Stop Loss

Ez a lényeg kérem szépen. Ahogy az okosak már sokszor elmondták nekünk tréningeken is. Az a lényeg, hogy jól állítsuk be ezeket az adatokat, aztán kész is. Na most mennem kell...

folyt köv. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr94911735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása